back

Вітання з нагоди Дня працівників освіти

03-10-2014 | 17:00

Шановні освітяни Чернігівщини!

Дорогі ветерани педагогічної праці!

Прийміть щирі вітання і найкращі побажання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників освіти.

Бути вчителем – це високе покликання і особлива відповідальність. Адже справжній педагог дає своїм вихованцям не лише знання, а й прищеплює їм високі моральні поняття честі і гідності, добра і справедливості.

Сьогодення і майбутнє, перспективи розвитку економіки, науки і культури значною мірою залежать від освіченості, свідомості учнівської молоді.

Від того, наскільки якісно володіють знаннями наші учні, залежить подальший розвиток країни. Саме тому органи влади докладають максимум зусиль, щоб учителі мали надійний соціальний захист й належні умови праці, а заклади освіти Чернігівщини ставали більш матеріально, технічно, інформаційно забезпеченими.

Тільки об’єднаними зусиллями органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та працівників освітянської галузі ми зможемо в повній мірі реалізувати нашу спільну мету – створити систему якісної доступної освіти та належні умови для самореалізації особистості, забезпечити гідні умови праці педагогів.

Висловлюємо усім працівникам освітньої галузі Чернігівського краю глибоку вдячність за сумлінну працю, любов до рідної землі, турботу про дітей – нашу надію, наше майбутнє.

Бажаємо подальших успіхів на професійній ниві, талановитих і вдячних учнів, благополуччя, міцного здоров'я, миру та злагоди.



В.о. голови обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Сергій Журман Микола Звєрєв