back

Область технічно на 100% готова до опалювального сезону

02-10-2014 | 15:44

Питання технічної готовності України до опалювального сезону обговорили на всеукраїнській селекторній нараді, яка проходила сьогодні, 2 жовтня, під головуванням Віце-прем'єр-міністра, Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимира Гройсмана.

Від Чернігівщини участь у нараді взяли в.о. голови облдержадміністрації Сергій Журман, директор Департаменту житлово-комунального господарства ОДА Петро Головач, представник ДСНС та керівники енергогенеруючих підприємств області.

З результатів обговорення можна зробити висновок, що майже всі регіони повністю готові до опалювального сезону. Винятком, з об’єктивних причин, стали Донецька та Луганська області.

— Чернігівщина також має стовідсоткову технічну готовність. Вчора були врегулювані усі проблемні питання, — повідомив Сергій Журман.

Міністр звернув увагу учасників наради на важливість інформування населення про нові умови надання субсидій. Та все ж, пріоритетним залишається питання заміщення газу альтернативними видами палива.

— Готують країну до зими не у міністерських кріслах, а безпосередньо на місцях. Адже саме місцева громада знає свої можливості і потреби із середини,— підсумував Володимир Гройсман.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації