back

На Чернігівщині пройде штабне тренування цивільного захисту населення

01-10-2014 | 16:25

Відповідно до розпорядження в.о. голови обласної державної адміністрації від 30.09.2014 року № 568 у період з 21 по 22 жовтня 2014 року відбудеться штабне тренування з органами управління територіальної та функціональних підсистем єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області на тему: «Дії органів управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області щодо організації управління заходами цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій».

Тренування проводяться з ціллю поглиблення теоретичних знань, набуття практичних умінь і відпрацювання практичних навичок, необхідних для виконання завдань під час організації управління заходами цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період; відпрацювання злагодженості дій органів управління цивільного захисту; оцінки стану готовності органів управління цивільного захисту до дій за призначенням.

Обласна державна адміністрація інформує населення області про те, що під час проведення штабного тренування здійснюватиметься перевірка системи оповіщення області, захисних споруд та найпростіших укриттів (підвальних приміщень), пристосованих для укриття населення.

Окремо звертаємо увагу, що 22 жовтня о 10:00 годині відбудеться ввімкнення елекросирен. Але турбуватися і панікувати не потрібно, адже це лише перевірка працездатності системи оповіщення області.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА