back

«Віват, інтелект!»: зустріч перед фіналом

21-10-2010 | 13:49

З метою підтримки талановитої молоді, за ініціативою голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка було започатковано інтелектуальну гру «Віват, інтелект!», яка 18 вересня стартувала в ефірі Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії «Сівер-центр».

У грі активну участь взяли найрозумніші, найобдарованіші старшокласники з усіх районів і міст області.

У результаті напруженої боротьби до фіналу увійшли вісім команд з Чернігівського, Срібнянського, Новгород-Сіверського районів, міст Прилук, Ніжина, Чернігова. Фіналістами стали і команди Чернігівських обласних ліцеїв – педагогічного для обдарованої сільської молоді та з посиленою військово-фізичною підготовкою.

За крок до фінальної гри з командами зустрівся перший заступник облдержадміністрації Станіслав Прокопенко.

Від імені голови облдержадміністрації Володимира Хоменка він привітав учасників команд з виходом у фінал та побажав їм успішної гри та перемоги найсильнішим.

«2011 рік Указом Президента України проголошено роком освіти та інформаційного суспільства. Тому не випадково, що пріоритетним напрямком діяльності нашої держави є турбота про обдаровану і талановиту молодь. Саме Вам, юні друзі, в майбутньому визначати шляхи розвитку вітчизняної науки, економіки, політики, медицини, культури тощо.

Новій Україні потрібні енергійні, всебічно розвинені, талановиті люди, відкриті для пізнання. Впевнений, що в цій залі зібрались кращі серед кращих і кожен із вас – унікальна, неповторна особистість, яка прагне до знань та радіє творчому відкриттю. Тож нехай ваші успіхи додадуть вам віри в себе, упевненості крокувати життєвими дорогами, надихають вас на нові відкриття, розвиток активної творчої життєвої позиції», - побажав присутнім Станіслав Прокопенко.

Він висловив подяку освітянам області, ЧОДТРК «Сівер-центр» та усім, хто підтримав проект, залучив широке коло глядачів, небайдужих до таланту, знань, інтелекту та висловив упевненість у тому, що участь у цій грі сприятиме подальшому розвитку інтелектуальних можливостей та творчих здібностей юних ерудитів та стане поштовхом до здобуття ними нових знань, нових перемог.

На згадку про зустріч керівники команд-фіналістів отримали Подяки обласної державної адміністрації, а учасники фіналу інтелектуальної гри «Віват, інтелект!» – книгу «Дивовижна Україна».















Прес-служба облдержадміністрації