back

Сергій Журман: Ми зацікавлені у тому, щоб вибори на Чернігівщині пройшли демократично, відкрито і прозоро

29-09-2014 | 16:22

Про це в.о. голови обласної державної адміністрації заявив під час зустрічі з іноземними спостерігачами за виборами 26 жовтня 2014 року від європейської мережі ENEMO Санею Зіндович з Чорногорії та Деяном Скондричем з Боснії та Герцеговини.

Забезпечення умов для проведення вільних і демократичних парламентських виборів є одним із головних завдань обласної влади, – підкреслив Сергій Журман.

Він обговорив із міжнародними спостерігачами окремі питання, які стосуються створення належних умов для роботи окружних та дільничних виборчих комісій, а також роз’яснив особливості голосування переселенців з Донецької та Луганської областей, АР Крим та Севастополя. Сергій Журман також повідомив, що відповідно до чинного законодавства органи влади краю сприятимуть виборчим комісіям у реалізації їхніх повноважень.

Особливу увагу в.о голови облдержадміністрації звернув на контроль за недопущенням під час підготовки та проведення виборів будь-якого незаконного втручання у виборчий процес та проявів адміністративного тиску.

У зустрічі також взяли участь заступник керівника апарату облдержадміністрації Юрій Музика та начальник відділу адміністрування державного реєстру виборців апарату ОДА Валерій Білоокий.



Прес-служба облдержадміністрації