back

Володимир Хоменко представив начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації

28-12-2010 | 11:33

Згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації від 27 грудня 2010 року № 449-ос, за погодженням з Міністерством праці та соціальної політики України, на посаду начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації призначено Ларису Юрченко, яка до цього обіймала посаду заступника голови Чернігівської районної державної адміністрації.

Сьогодні новопризначеного начальника колективу головного управління та керівникам закладів соціальної сфери області представив голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко. У заході також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус та перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, який очолював зазначене управління останні півроку.

Голова облдержадміністрації подякував усім присутнім за роботу, яка протягом року проводилася в області підвідомчими структурами головного управління та висловив впевненість у тому, що у наступному році вона буде більш дієвішою та ефективнішою.

«На ваших службах лежить дуже велике навантаження і велика відповідальність, оскільки саме ви представляєте державу для незахищених верств населення. Зараз у державі відбувається багато реформ. В умовах оптимізації цін і тарифів на житлово-комунальні послуги постійної уваги потребує питання призначення субсидій за спрощеним порядком, посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення. Адже Програма економічних реформ, ініційована Президентом України, перш за все, при всіх змінах передбачає захист найуразливіших верств населення, тому люди повинні знати, що ніхто з них не буде забутий державою» - підкреслив Володимир Хоменко.

Керівник області також подякував за плідну роботу Івану Коробці, якого звільнено з посади начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації у зв’язку з обранням його першим заступником голови обласної ради та висловив сподівання у тому, що на новій посаді він ще більше допомагатиме поліпшенню роботи системи області.

Представляючи присутнім новопризначеного начальника головного управління Ларису Юрченко, голова облдержадміністрації наголосив, що знає її як людину, що може організувати системну роботу та пообіцяв подальшу підтримку обласної влади у виконанні поставлених Президентом України та Урядом завдань у сфері соціального захисту населення.

















Прес-служба облдержадміністрації