back

Працівникам соціальної сфери

05-11-2010 | 14:18

Шановні працівники соціальної сфери!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівника соціальної сфери. Ваша праця, сповнена гуманізму і милосердя, поза сумнівом, є однією з найблагородніших у світі. Властиві вам якості – чуйність і щедрість душі, самовіддане служіння обраній справі винагороджуються повагою та вдячністю людей, яким ви несете тепло людського спілкування, допомагаєте у вирішенні життєвих труднощів, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні.

Така повсякденна увага, підтримка і допомога є важливими складовими державної соціальної політики, центром якої є людина. Саме на цьому наголошував у Посланні до українського народу Президент України Віктор Янукович, окреслюючи перспективи побудови соціально орієнтованого суспільства.

Переконаний – разом ми забезпечимо реалізацію поставлених завдань, що приведе до позитивних зрушень в соціальній сфері області. Вона стане ближчою до людини, направленою на більш повне задоволення її потреб.

Вітаючи зі святом, зичу вам міцного здоров'я, щастя, злагоди і добробуту у родинах, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення Чернігівщини, плідної праці на благо України.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко