back

Перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко здійснив робочу поїздку до Носівського району

14-01-2011 | 09:02

«Згідно з Указом Президента України Віктора Януковича 2011 рік проголошено роком освіти та інформаційного суспільства, і Чернігівщина не буде стояти осторонь цього процесу», - зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, під час робочого візиту до Носівського району, де він ознайомився зі станом будівництва Носівської загальноосвітньої школи № 5.

Згідно з програмою соціально-економічного розвитку області ця школа занесена до переліку об’єктів, які будуть фінансуватися у цьому році.

«Розвиток держави починається з наших дітей: наше відношення до них, умови, створені для їх навчання, - це і є запорука успішного майбутнього України» - зауважив Станіслав Прокопенко.

Перебуваючи у Носівському районі, перший заступник голови облдержадміністрації також ознайомився зі станом будівництва шляхопроводу через залізницю, побував у терапевтичному відділенні центральної районної лікарні, де ведеться реконструкція, оглянув ділянку під забудову в рамках програми «Доступне житло».

Після відвідування об’єктів Станіслав Прокопенко провів підсумкову нараду, під час якої надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації.






















Управління у справах преси та інформації
облдержадміністрації