back

Відбулося розширене засідання колегії головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області

01-02-2011 | 16:17

1 лютого за участю заступника голови облдержадміністрації Наталії Білоус відбулося розширене засідання колегії головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області, на якому було підбито підсумки роботи органів Пенсійного фонду України в області у 2010 році та окреслено завдання на 2011 рік щодо реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення.

У роботі колегії також взяли участь заступник директора департаменту надходження доходів Пенсійного фонду України Ольга Горбач та голова Федерації профспілкових організацій області Микола Богдан.

У своїй доповіді начальник головного управління Петро Кулініч зупинився, зокрема, на погашенні заборгованості до Пенсійного фонду, виконанні планових показників, необхідності пошуку додаткових джерел для наповнення бюджету Фонду та реалізації завдань, пов’язаних із проведенням пенсійної реформи.

Заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус наголосила, що незважаючи на те, що недоїмка протягом минулого року зросла на 11,6% установи Пенсійного фонду області в цілому забезпечують виконання покладених на них завдань, а органи виконавчої влади будуть і надалі допомагати у розв’язанні проблем погашення боргів.

Заступник директора департаменту надходження доходів Пенсійного фонду України Ольга Горбач подякувала за роботу працівникам управлінь та зазначила, що 99,7%, які зібрані у 2010 році підвідомчими управліннями Фонду області від належних до сплати страхових внесків, є вищим показником ніж в цілому по Україні. Вона також зупинилась на змінах, які передбачаються найближчим часом у законодавстві, зокрема щодо покращення платіжної дисципліни платників.





Головне управління Пенсійного фонду України в області