back

Віктор Тканко привітав залізничників з професійним святом

04-11-2010 | 17:29

4 листопада в обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка відбулися урочисті заходи, присвячені Дню залізничника. До професіоналів цієї галузі з вітальним словом звернувся заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Віктор Тканко. Він підкреслив, що самовіддана праця залізничників стала запорукою стабільних виробничих показників. Так, за 9 місяців 2010 року станція Чернігів в непростих умовах, долаючи наслідки фінансової кризи, збільшила відправлення вагонів на 6 %, а обсяг переробки вантажів зріс на 8 %. При цьому кожного дня через вокзал станції Чернігів проходить понад 20 тис. пасажирів. Як зазначив Віктор Тканко, це – ще одне свідчення того, що і в складних економічних умовах можна робити конкретну справу на благо людей.

Заступник голови облдержадміністрації звернув увагу і на те, що розвиток транспортної інфраструктури як одного із пріоритетів економічного зростання закріплений у Програмі Президента України «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

Від імені голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка Віктор Тканко висловив вдячність всім залізничникам, побажав їм та їхнім сім’ям добробуту і здоров’я, миру і щастя, оптимізму і злагоди та вручив кращим з них відзнаки облдержадміністрації.









Валерій Сорокін, управління у справах
преси та інформації облдержадміністрації