back

До дня працівників соціальної сфери

04-11-2010 | 15:18

4 листопада керівники області та міста урочисто привітали працівників соціальної сфери з професійним святом, яке вони відзначать 7 листопада.

Вітаючи соціальних працівників Чернігівщини, чиї трудові будні сповнені турботою про самотніх та інвалідів, піклуванням про малозабезпечені сім’ї та безпритульних дітей, предметною допомогою людям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, зокрема, зазначив, що їх праця служить підтримкою у складному сьогоденні, опорою у сподіваннях на світле майбутнє України.

«Усі ми помічаємо, що останнім часом у соціальній сфері країни відбуваються відчутні зміни на краще: вона стає ближчою до людини, направленою на більш повне задоволення її потреб. Завдяки зусиллям Президента України Віктора Януковича та Уряду наша держава послідовно і впевнено здійснює політику, спрямовану на побудову соціально орієнтованого суспільства. Успішне здійснення цього надзвичайно важливого і відповідального завдання на Чернігівщині значною мірою залежить від вашого сумління, професіоналізму, доброти та щедрості душі», - наголосив Володимир Хоменко.

Принагідно керівник області висловив подяку за чуйне ставлення до людей з особливими потребами та увагу, яка допомагає їх активно долучатися до суспільного життя регіону та відчувати себе повноцінними членами громади. Володимир Хоменко висловив впевненість у тому, що працівники соціальної сфери регіону і надалі з притаманною їм самовідданістю будуть спрямовувати свої зусилля, тепло сердець і великий практичний досвід на поліпшення якості життя населення Чернігівського краю та вручив кращим з них відзнаки обласної державної адміністрації. Також присутніх привітав заступник Міністра праці та соціальної політики України Анатолій Дзюбак.















Прес-слежба облдержадміністрації