back

Робота над залученням інвестицій в область триває

17-09-2014 | 16:01

Спільна діяльність Чернігівської ОДА та Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України, спрямована на залучення інвестицій до економіки Чернігівської області в рамках підписаного меморандуму про співпрацю, вже приносить перші результати.

Сьогодні, 17 вересня у Києві відбулася трьохстороння зустріч представників Чернігівської облдержадміністрації, Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України та «Китайсько-української аграрної компанії «Фанда».

Обласну адміністрацію на зустрічі представляли заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Сергій Журман, Директор департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва Олег Міщенко та радник голови ОДА Олександр Покришка.

У рамках заходу представники «Китайсько-української аграрної компанії «Фанда» зробили презентацію масштабного інвестиційного проекту, який передбачає будівництво на території Корюківського району комплексу з розведення великої рогатої худоби для виробництва м'ясо-молочної продукції. У майбутніх планах компанії – розширення і розвиток свинарного комплексу та відновлення тепличного господарства. Проект розрахований на 5 років із залученням китайських та європейських інвестицій в обсязі 58 мільйонів доларів.

В результаті зустрічі, на 22 вересня заплановане підписання трьохстороннього Меморандуму про cпівпрацю між Чернігівською ОДА, Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України та «Китайсько-українською аграрною компанією «Фанда».



Департамент інвестиційного розвитку
та капітального будівництва облдержадміністрації