back

Створено робочу групу зі сприяння іноземним спостерігачам

17-09-2014 | 10:29

Діяльності спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій, які прибудуть на Чернігівщину для спостереження за підготовкою та проведенням позачергових виборів народних депутатів, сприятиме обласна робоча група. У складі групи — керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, до компетенції яких належать відповідні питання, правоохоронці та прикордонники.

Керуючись у своїй діяльності українським законодавством, робоча група має всіляко сприяти діяльності іноземних спостерігачів, надавати їм необхідну допомогу, робити все можливе для забезпечення прозорості проведення виборів.

Обласна державна адміністрація, її структурні підрозділи робитимуть все, щоб позачергові вибори народних депутатів в області відбулися організовано, демократично, чесно й прозоро. І створення належних умов для роботи іноземних спостерігачів — одне з важливих завдань у підготовці й проведенні виборів, — підкреслив голова облдержадміністрації Володимир Івашко.

Рішення, прийняті робочою групою, є обов’язковими для розгляду місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації