back

Щоб бійцям було тепло

16-09-2014 | 17:17

Зведений загін міліції УМВС України в Чернігівській області вже кілька місяців несе службу в зоні АТО. У його складі близько півсотні правоохоронців - рядові оперативники, дільничні, фахівці апарату управління області та міськрайвідділів, бійці спеціальних підрозділів. Головне завдання загону - забезпечення охорони громадського порядку на контрольованій території, надання допомоги місцевому населенню та підтримка стабільності.

Але війна вносить свої корективи в несення служби. Разом з військовими правоохоронці з Чернігівщини забезпечують чергування на блокпостах, виявляють терористів, сепаратистів та їх посібників, шукають схованки зброї і боєприпасів. Тож їм неодноразово доводилося потрапляти під мінометні та артилерійські обстріли. Терористи декілька разів обстрілювали загін з «Ураганів» та «Смерчів». Вступаючи в нерівний бій з ворогом, міліціонери Чернігівщини завжди перемагали. Вони неодноразово відзначилися успіхами у виконанні поставлених завдань.

Підтримати мужніх і відважних земляків вирішив колектив Головного управління Міндоходів у Чернігівській області. На зібрані кошти вони закупили те, що цієї пори року вкрай потрібно правоохоронцям-захисникам - теплий одяг та взуття. І з найкращими побажаннями успішної служби передали цей вантаж загону. Адже бійцям потрібна як моральна, так і дієва матеріальна підтримка.

Начальник Головного управління ДФС у Чернігівській області Степан Дусяк зазначив, що колектив податківців не може залишатися осторонь подій на Сході України.

- Наше першочергове завдання – наповнювати бюджет, щоб у держави були можливості фінансувати армію і міліцію, - зазначив посадовець. - Разом з тим кожен з нас усвідомлює, що своєю активною громадянською позицією, безпосередньою участю, підтримкою патріотів-захисників ми зможемо наблизити настання миру в країні. Ми маємо піклуватися про тих, хто ризикуючи життям, бореться з тероризмом, захищає територіальну цілісність України. Бійцям загону, які з честю виконують свій обов’язок, гідно несуть службу в зоні АТО, бажаю здоров’я та якнайшвидше живими і неушкодженими повернутися додому. А в країні хай назавжди запанують мир, стабільність і достаток.



Інформаційно-комунікаційний cектор
ГУ Міндоходів у Чернігівській області