back

У соціальну сферу Чернігівщини починають залучатися фінанси від світових донорських організацій

16-09-2014 | 15:22

З метою організації співпраці в рамках грантової програми ЕВRD BAS з підтримки впровадження сертифікації на підприємствах Чернігівщини та інших проектів керівництво Департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва облдержадміністрації зустрілось із Європейським банком реконструкції та розвитку «Підтримка малого та середнього бізнесу» (ЄБРР) у Києві.

У ході діалогу були обговорені питання щодо реалізації спільних проектів з енергоефективності в соціальній сфері, будівництва сучасних комплексів з очищення стічних вод, сміттєпереробних заводів, оновлення муніципального транспорту та будівництва соціального житла.

У рамках зустрічі керівництвом банку було схвалено напрямки співробітництва, запропоновані Департаментом. Зокрема, щодо участі представників ЄБРР у Всеукраїнському форумі, присвяченому обміну досвідом із залучення не бюджетного фінансування (донорської допомоги та інвестицій), який планується провести у жовтні поточного року у Чернігові.

Також отримано принципову згоду про підтримку ініціатив Чернігівської області при одержанні пільгового кредитування від світових фінансових установ на реалізацію вищезазначених проектів.


Департамент інвестиційного розвитку
та капітального будівництва
облдержадміністрації