back

Триває підготовка до 71-ої річниці визволення Чернігова

11-09-2014 | 10:29

В обласному центрі триває підготовка заходів з нагоди відзначення 71-ої річниці його визволення від фашистських загарбників. Зважаючи на події, які відбуваються в країні останнім часом, агресію з боку Російської Федерації, цьогорічні заходи до Дня міста будуть максимально спрямовані на вшанування загиблих воїнів, підтримку та допомогу військовим, які захищають суверенітет та цілісність нашої держави на сході України та патріотичне виховання молоді.

Про це йшлося під час робочої наради, яку провів заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації Сергій Журман 11 вересня.

Зокрема, за інформацією організаторів, планується проведення зібрання з нагоди 71-ої річниці визволення міста, благодійних ярмарків зі збору коштів на підтримку чернігівський батальйонів, які беруть участь в АТО, традиційні покладання квітів до могил, пам’ятників та пам’ятних знаків жертв війни.

Крім того, у загальноосвітніх закладах міста пройдуть тематичні уроки, лекції, бесіди з історії Чернігова 1941-1945 років за участю ветеранів війни. Передбачаються також оглядові екскурсії учнівської молоді до краєзнавчих, історичних музеїв, тематичних виставок художньої літератури у бібліотеках тощо.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації