back

Вітання з нагоди Всесвітнього дня туризму

27-09-2010 | 12:54

Дорогі друзі !

Щиро вітаю з Всесвітнім днем туризму любителів активного і змістовного відпочинку та всіх, хто професійно займається розвитком туризму в області!

Чернігівщина володіє безцінною культурною спадщиною, має багаті природно-рекреаційні ресурси, славну історію, самобутні народні традиції та потужний потенціал, що може зацікавити найбільш досвідчених і вимогливих мандрівників.

Сьогодні Президент України Віктор Федорович Янукович чітко ставить завдання по вдосконаленню туристичної інфраструктури та створенню необхідних умов для належного проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, який сприятиме повномасштабній європейській інтеграції України.

Переконаний, що Ваша наполеглива та сумлінна праця перетворить туризм на один з пріоритетних напрямків розвитку економіки області та стане взаємовигідним як для туристів, так і для української держави.

Бажаю всім любителям мандрівок цікавих зустрічей з незвіданим і незабутніх вражень, а працівникам туристичної сфери - плідної роботи задля ствердження популярності нашої країни в світовому культурному просторі, невичерпного оптимізму та нових відкриттів.

Голова обласної
державної адміністрації
В.М.Хоменко