back

Митники передали допомогу батальйону «Чернігів»

08-09-2014 | 16:50

Співробітники Чернігівської митниці Міндоходів прийняли рішення надавати допомогу патріотам, які нині захищають Батьківщину в зоні АТО. Двічі вони вже передавали на Схід найнеобхідніше через волонтерів. А цього разу вирішили надати адресну допомогу - бійцям батальйону «Чернігів» патрульної служби міліції особливого призначення УМВС України у Чернігівській області. До цієї ініціативи активно долучилася й ветеранська організація митниці.

На зібрані кошти закупили бронежилети, радіостанції, медикаменти та теплі речі. Батальйон „Чернігів” з червня виконує завдання штабу АТО, несе службу в місцях, звільнених від незаконних озброєних формувань, а також чергує на блокпостах у Луганській області. У його складі – всі добровольці. Серед них є й ті, хто вже на заслуженому відпочинку, але стали пліч-о-пліч з працівниками міліції на захист Батьківщини.

Нині частина батальйону знаходиться у відпустці, чекаючи на ротацію. Саме їх й запросили до Чернігівської митниці, щоб передати допомогу. Адже вже найближчими днями ці мужні чоловіки у формі з міліцейськими погонами замінять своїх колег у гарячих точках Сходу.


Інформаційно-комунікаційний сектор
ГУ Міндоходів у Чернігівській області