back

Навчалися, аби удосконалити рівень надання послуг

04-09-2014 | 16:36

3 вересня в Чернігівському ОЦЗ відбувся навчальний семінар для технологів-організаторів базових центрів зайнятості на тему "Удосконалення технології обслуговування населення і роботодавців фахівцями служби зайнятості та зміни в законодавстві про зайнятість для виконання пріоритетних завдань в умовах сучасних викликів на ринку праці".

Відкриваючи захід, перший заступник директора обласного центру зайнятості Сергій Роговець зосередив увагу присутніх на основних аспектах впровадження нових підходів щодо обслуговування клієнтів служби зайнятості. Про надання послуг роботодавцям в умовах зміни нормативної бази, новації у організації професійного навчання безробітних, а також надання послуг громадянам, які вимушено переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО слухачам розповіли начальники профільних відділів обласного центру зайнятості.

Підсумовуючи роботу навчального семінару, Сергій Роговець закликав присутніх, незалежно від політичної ситуації в країні, забезпечити виконання усіх зобов’язань перед клієнтами служби зайнятості, а саме: злагоджено працювати, не збавляти темпи в роботі, приділяти особливу увагу працевлаштуванню всіх категорій населення.



За інформацією
Обласного центру зайнятості