back

День знань - свято для всіх

04-09-2014 | 16:32

Вчора в загальноосвітніх закладах відлунав перший дзвоник, який розпочав новий навчальний рік. На урочистих лінійках з нагоди свята були присутні не лише школярі, їх батьки та педагоги, а й гості. Серед них фахівці служби зайнятості. Так, директор ОЦЗ Лідія Падалка та директор Прилуцького МРЦЗ Анатолій Нестеренко завітали до міської гімназії №5 ім. В. Затолокіна, що в Прилуках. Приїхали не з порожніми руками.

На першовересневій лінійці, яка зібрала чимало людей, директор обласного центру зайнятості привітала присутніх з Днем знань, зазначивши, що 1 вересня – особливий день, надзвичайно урочистий і хвилюючий, сповнений барвами осінніх квітів, дитячим галасом, мелодією шкільного дзвоника, а також своєю незабутньою атмосферою.

- Сьогодні мене переповнюють два почуття – почуття радості і почуття смутку, - сказала Лідія Падалка. - Сумно від того, що закінчилось тепле літо, безтурботна для дітлахів пора канікул; і водночас радісно від того, що, незважаючи на складний для нашої держави час, діти прийшли до світлих, відремонтованих шкіл, звідки починається незвіданий, цікавий, але нелегкий шлях до пізнання, до нових досягнень, до самостійного дорослого життя.

Вона побажала школярам на цьому шляху відкрити нові горизонти, підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, досягти своєї заповітної мети.

Щирі слова подяки висловила і вчителям за їх щоденну напружену працю.

- Вони віддають підростаючому поколінню не лише знання, а й тепло душі, аби виховати справжніх патріотів своєї держави, свідомих громадян нашого суспільства, - зазначила директор ОЦЗ. - Користуючись нагодою, від імені служби зайнятості хочу ще раз звернутися до сьогоднішніх учнів, а особливо до випускників. Зі шкільної лави свідомо обирайте професію, а отже своє майбутнє. Саме так ви принесете найбільшу користь державі, станете самодостатніми людьми. Успіхів вам у навчанні, творчого пошуку, безмежного оптимізму. В добру путь!

Важливість співпраці відзначили й освітяни, подякувавши представникам служби зайнятості за плідну профорієнтаційну роботу в попередні роки і висловили сподівання на подальшу взаємодію.

На згадку про зустріч школі було подаровано канцтовари.


За інформацією
Обласного центру зайнятості