back

Володимир Хоменко взяв участь у селекторній нараді

24-09-2010 | 14:00

24 вересня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко взяв участь у селекторній нараді з питань підготовки народного господарства до роботи в осінньо-зимовий період, яку провів Перший віце-премєр-міністр України Андрій Клюєв.

Згідно з розпорядженням Уряду, всі регіони мають завершити підготовку до опалювального сезону до 1 жовтня. За недотримання строків виконання запланованих робіт та високий рівень заборгованості за спожитий природний газ декілька областей отримали зауваження від Першого віце-премєр-міністра та доручення терміново вжити необхідних заходів щодо вчасного входження регіону в опалювальний сезон.

Чернігівська область виконує заплановані роботи відповідно до графіка.

Голова облдержадміністрації Володимир Хоменко прогнозує, що проходження зими в області відбудеться без особливих катаклізмів. Він наголосив, що для цього вжито всіх необхідних заходів, відповідні служби працюють на упередження можливих надзвичайних ситуацій.

Підготовку житлового фонду та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період керівник області в цілому оцінює задовільно. За його словами, запорукою вчасного та якісного виконання поставлених завдань є мобілізація всіх відповідних служб, від злагодженої роботи яких залежить тепло в оселях громадян, дитячих садках і школах, закладах соціальної сфери та особиста відповідальність керівників на місцях за доручену справу.



Прес-служба облдержадміністрації