back

Серпнева конференція освітян Чернігівщини

28-08-2014 | 12:54

27 серпня у Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва відбулась обласна серпнева конференція педагогічних працівників. У головній події року освітян Чернігівщини взяли участь заступник голови-керівника апарату обласної державної адміністрації Сергій Журман та голова обласної ради Микола Звєрєв.

Також на заході були присутні начальники відділів освіти райдержадміністрацій, управлінь освіти міських рад, завідуючі методкабінетами, голови профспілкових об’єднань, працівники обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, керівники закладів обласного підпорядкування та представники інших освітніх установ.

Відкриваючи конференцію, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський розповів про досягнення у системі дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти області, визначив завдання на новий навчальний рік та окреслив шляхи їх реалізації.

Сергій Журман, звертаючись до присутніх, закликав усіх до єдності і терпіння, віри у перемогу.

- Ще ніколи за останні роки новий навчальний рік у нашій країні не розпочинався у таких складних умовах, спричинених серйозною економічною та соціальною кризою, а також прямою військовою агресією з боку іншої держави. Саме тому, перед педагогами зараз постає надзвичайно важливе завдання: не тільки передати дитині знання, а й виховати з неї справжнього патріота та свідомого громадянина України, - зазначив заступник голови ОДА.

Своїми напрацювання, баченням роботи у новому навчальному році та проблемними моментами організації навчального процесу, поділилися, також, начальник відділу освіти Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Ірина Зюзько, завідувач методичним кабінетом відділу освіти Козелецької районної державної адміністрації Світлана Вихор, директор ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Микола Шпак.

Кращим педагогам області за високий професіоналізм і багаторічну сумлінну працю Сергій Журман та Микола Звєрєв вручили відзнаки обласної державної адміністрації та обласної ради.

Завершилася обласна серпнева конференція працівників освіти прийняттям ухвали та відпрацюванням основних шляхів, які б сприяли покращенню розвитку освітньої галузі області.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації