back

Відбулося засідання регіональної міжгалузевої ради з професійно-технічної освіти

25-01-2011 | 17:24

У рамках заходів з проведення в Україні Року освіти та інформаційного суспільства, проголошеного Президентом України Віктором Януковичем, 25 січня 2011 року відбулося засідання регіональної міжгалузевої ради з професійно-технічної освіти при обласній державній адміністрації. Його провив заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко. Відкриваючи засідання Віктор Тканко наголосив на тому, що Президент України акцентує увагу на необхідності активізації процесу реформування. «В державі йде процес реалізації системних реформ» - сказав він.

На розгляд ради виносилися питання про затвердження плану роботи ради на 2011 рік та про формування державного замовлення на підготовку кваліфікованих робітників у професійно-технічних навчальних закладах області у 2011 році. Під час обговорення були подані конструктивні пропозиції, які враховуватимуться при формуванні державного замовлення.

«Діалог, який відбувся сьогодні на засіданні, надасть можливість покращити професійно-технічну освіту.»- Підсумував заступник голови облдержадміністрації.











Управління у справах преси та інформації
облдержадміністрації