back

У літньому таборі «Зміна» – завершення оздоровчого сезону

27-08-2014 | 09:18

На закриття оздоровчого сезону у таборі «Зміна» 26 серпня завітали заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації Сергій Журман та заступник начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький.

Оздоровчий табір «Зміна» розрахований для дітей інтернатних закладів. Він знаходиться в смт Седнів Чернігівського району і вже шість років працює на засадах козацької педагогіки, що дозволяє виховувати молоде покоління у дусі національних традицій та звичаїв.

Звертаючись до вихованців табору, Сергій Журман побажав їм твердості, цілеспрямованості та впевненості у собі.

— З настанням 1 вересня бажаю вам поринути у світ знань, світ книжок і добре навчатись у школі. Виключно від вас, вашої наполегливості, об’єму знань та терпіння залежить ваше майбутнє, — сказав заступник голови ОДА, вітаючи дітей із закінченням зміни.

Самі відпочивальники представили гостям дуже цікаву концертну програму, що складалась з народних і сучасних українських пісень та танців.

Також, Сергій Журман вручив вихованцям подарунки та взяв участь в урочистій церемонії відкриття зірки «Літо-2014», перерізавши символічну стрічку. Така традиція у таборі започаткована з 2010 року на знак закінчення літнього сезону відпочинку та оздоровлення.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації