back

Вітання голови облдержадміністрації Володимира Хоменка з нагоди Дня працівників харчової промисловості

15-10-2010 | 19:21

Шановні працівники та ветерани харчової промисловості!

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом – Днем працівників харчової промисловості, однієї з найважливіших галузей господарського комплексу області.

Ваша невтомна та наполеглива праця є вагомим внеском у розвиток економіки рідного краю, забезпечення продовольчої стабільності в регіоні. Від ваших дбайливих рук залежить розмаїття та якість продуктів, які ми щодня вживаємо.

Трудові колективи галузі стабільно нарощують обсяги виробництва та розширюють асортимент продукції, працюють над підвищенням її конкурентоспроможності та привабливості.

Впевнені, що завдяки творчому пошуку та впровадженню нових технологій, освоєнню передових методів господарювання, а передусім – самовідданій праці багатотисячного загону працівників галузі, завдання, поставлені президентом України В.Ф.Януковичем, будуть виконуватися, позитивні тенденції у виробництві продовольчих товарів нарощуватися, що сприятиме забезпеченню жителів Чернігово-Сіверського краю якісними і доступними продуктами.

У переддень вашого професійного свята бажаю міцного здоров'я, родинного благополуччя, невичерпної енергії, та вагомих трудових здобутків на благо народу України.

Голова обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко