back

Звернення Голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка

29-10-2010 | 17:55

Шановні виборці – жителі Чернігівської області !

31 жовтня ви прийдете на виборчі дільниці, щоб проголосувати за кандидатів, які балотуються на посади голів та депутатів до обласної, міських, селищних і сільських рад. Це мають бути люди, яким ви довіряєте, які знають, що робити, бажають і вміють працювати. Адже обрані вами депутати повинні будуть допомагати вам наводити лад у рідному місті, селищі чи селі, спільно з вами вирішувати проблеми, що турбують жителів громади.

Країна втомилася від марнослів’я та безвідповідальності. Для успішного виходу з кризи конче потрібні стабільність, зважені рішення, економічні та соціальні реформи.

Від вашого рішення залежить, чи з’явиться вже зараз на місцях ефективна представницька влада, здатна відстоювати інтереси всієї громади і кожного громадянина.

Звертаючись до керівників виконавчої влади та місцевого самоврядування всіх рівнів, хочу наголосити: ми зобов’язані створити всі умови для проведення прозорих і чесних виборів в кожному населеному пункті області. Щоб наші громадяни змогли прийти на виборчі дільниці 31 жовтня і без будь-яких перешкод виконати свій громадянський обов’язок. Ваше завдання, окрім того, щоб забезпечити належні теплі приміщення, порядок у них, – створити рівні умови для всіх політичних партій і всіх учасників виборчого процесу в день голосування. Всі складові виборчого процесу мають базуватися винятково на чинному виборчому законодавстві.

Саме такі вимоги ставить Президент України Віктор Янукович: «Ми повинні створити всі умови для того, щоб громадяни прийшли на вибори, проголосували без будь-якого адміністративного втручання». Попереджаючи про відповідальність за порушення права громадян на вільне волевиявлення, Глава держави наголосив: «Головне – це дотримання закону і верховенство права».

Шановні співгромадяни!

Попереду в усіх нас багато роботи – повсякденної та відповідальної. Економічно міцна та заможна Україна – ось наша спільна мета.

Запрошую вас 31 жовтня з рідними, друзями прийти на виборчі дільниці і проголосувати за стабільність та добробут, упевненість у завтрашньому дні. Переконаний, що ви зробите правильний вибір, як підказує серце, розум і досвід.

Разом і надалі забезпечуватимемо розбудову наших міст і сіл.

Оберемо краще майбутнє та гідну долю рідного краю!