back

Урочистості до Дня рятівника

17-09-2010 | 12:28

17 вересня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко взяв участь у святкуванні Дня рятівника.

Під час урочистостей він привітав тих, хто обрав сенсом свого життя одну з найважчих і найблагородніших у світі професій – захист населення і територій держави від проявів природної стихії та техногенних катастроф, з їх професійним святом.

«Кожен ваш тривожний виїзд - це випробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана стихія, ліквідована аварія - це врятовані життя, збережені матеріальні та культурні цінності. Притаманні вам оперативність, професійність, самовідданість та мужність дозволили попередити виникнення складних пожеж влітку на території області.

Як зазначив Президент України Віктор Янукович: «Дрібниць тут немає. За цими дрібницями стоїть життя людей, майно наших громадян і держави. Тому нехтувати цими питаннями ми ніколи не будемо.»

Нехай Ваш високий професіоналізм, відданість присязі, честі й дорученій справі, помножені на знання і досвід, будуть і надалі спрямовані на достойне виконання відповідальних завдань в ім'я зміцнення Української держави», - наголосив керівник області.

Він також вручив Почесні грамоти та Подяки обласної державної адміністрації кращим працівникам оперативно-рятувальної служби, нагороджених за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня рятівника.








Прес-служба облдержадміністрації