back

Володимир Хоменко привітав працівників лісу

17-09-2010 | 16:29

19 вересня – День працівника лісу. З цієї нагоди працівників та ветеранів лісового господарства привітав голова облдержадміністрації Володимир Хоменко.

У своєму вітальному слові він, зокрема, зауважив, що багатство і щедрість наших лісів завжди були і залишаються донині справжньою скарбницею Сіверського краю, масиви ж лісових угідь Чернігівщини вважаються одними з найбільших в Україні.

Голова облдержадміністрації зазначив, що лісове господарство області має чітку структуру, потужну матеріальну базу, кваліфіковані й досвідчені кадри, і за сучасних складних умов демонструє високий потенціал та широкі перспективи розвитку. Не можна переоцінити роль лісової галузі в економіці і взагалі – в житті регіону.

«Завдяки щоденній невтомній і наполегливій праці лісівників Чернігівщини відтворюються нові ліси і дбайливо захищаються лісові угіддя від природних стихій. Нинішнього спекотного літа ви, цілодобово стоячи на варті, відповідально здавали серйозний екзамен щодо захисту лісу від виникнення пожеж. Велика подяка усім Вам за самовіддану роботу по збереженню лісів і глибока людська шана», - наголосив Володимир Хоменко.

Він також вручив кращим працівникам лісового господарства області Почесні грамоти та Подяки облдержадміністрації.









Прес-служба облдержадміністрації