back

Чернігівщина готується до відзначення Дня Державного Прапора та 23-ї річниці незалежності України

21-08-2014 | 11:21

Підготовку та проведення заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України обговорено під час засідання робочої групи, яке пройшло під керівництвом заступника голови — керівника апарату обласної державної адміністрації Сергія Журмана.

У роботі взяли участь заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, секретар Чернігівської міської ради Владислав Кухар, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники обласного військового комісаріату, політичних партій та громадських організацій.

Як зазначалось, 23 серпня, зранку, відбудеться зустріч голови ОДА Володимира Івашка та голови облради Миколи Звєрєва з працівникам трудових колектив та вручення відзнак з нагоди Дня Незалежності України. Після чого о 10:00 год. на Красній площі проходитиме урочиста церемонія підняття Державного Прапора України, а також вручення паспортів юним громадянам України.

24 серпня відбудеться покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку, пам’ятного знака «Борцям за волю та незалежність України» та урочистий мітинг. Біля Катерининської церкви заплановано проведення молитви за Україну.

Культурно-мистецькі заходи з нагоди Дня Незалежності України пройдуть у Центральному парку культури і відпочинку м. Чернігова.

Також 24 серпня у центрі Чернігова відбудеться ряд громадських акцій. Зокрема, на Алеї Героїв — концерт патріотичної пісні.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації