back

Відбулося розширене засідання Колегії Куликівської районної державної адміністрації

23-10-2010 | 09:47

22 жовтня в м.Куликівці відбулося розширене засідання Колегії районної державної адміністрації під час якого обговорювались такі питання: хід виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету району на 2010 рік, Стратегії розвитку району до 2013 року за дев’ять місяців 2010 року; розвиток та ефективність функціонування сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у Куликівському районі.

У засіданні Колегії взяв участь перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко. Він наголосив на необхідності включення до районних програм конкретних завдань, в т.ч. по реформуванню житлово-комунального господарства, впровадження енергозберігаючих технологій у закладах соціальної сфери, залученню інвестицій в економіку району. Станіслав Миколайович наголосив на тому, що сприятиме якнайшвидшому введенню в дію ряду проектів, найбільш значимих для району.

Оскільки в економічній і соціальній сферах району залишається ряд невирішених проблем, заступникам голови райдержадміністрації, керівникам управлінь, організацій, установ, підприємств спільно з органами місцевого самоврядування поставлене завдання продовжити роботу з виконання усіх показників Програми соціально-економічного розвитку та бюджету району на 2010 рік.

Були намічені заходи для покращення роботи в районі по розвитку сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

За підсумками засідання, з урахуванням змін та доповнень, внесених у ході обговорення питань порядку денного Колегії, будуть прийняті відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.