back

Станіслав Прокопенко побував на будівництві об’єктів у Щорському та Городнянському районах

13-01-2011 | 09:13

12 січня перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко провів виїзну нараду з питань будівництва об’єктів у Щорському та Городнянському районах. Зокрема, він перевірив хід робіт з реконструкції покрівлі Щорської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 1, в результаті яких над учбовим корпусом, спортзалом, їдальнею та переходом має бути зведено новий шатровий дах, що убезпечить цю школу, розраховану на 1200 учнів, від протікання та викликаного цим руйнування стін. На ці роботи у 2010 році зі Стабілізаційного фонду було виділено 520 тис. гривень.

Також Станіслав Прокопенко відвідав полігон твердих побутових відходів у Щорсі, де зараз відбувається реконструкція, що передбачає облаштування дренажної системи, дизбар’єру, протипожежних резервуарів, водовідвідної канави та інших споруд, яких вимагають сучасні стандарти. Перша черга будівництва, як повідомив представник компанії-підрядника, може бути здана в експлуатацію вже найближчими місяцями.

У Городнянському районі перший заступник голови ОДА з особливою увагою оглянув майданчик в селі Вихвостів, де відбувається будівництво дитячого садка на 40 місць кошторисною вартістю понад 3,5 млн. грн. Завдяки активній роботі, що була проведена останнім часом, та фінансуванню з боку обласної влади, цей довгобуд, закладений ще у 1994 році, має бути здано в експлуатацію протягом І кварталу поточного року.

В ході наради Станіслав Прокопенко зустрівся з керівництвом районів та представниками будівельних організацій для обговорення деталей роботи, що проводиться, та ходу освоєння коштів, а також наголосив на необхідності суворого дотримання термінів здачі об’єктів.










Управління у справах преси та інформації
облдержадміністрації