back

Володимир Івашко: Ми зробимо все можливе, аби родини загиблих військовослужбовців отримували житло у першу чергу

15-08-2014 | 16:38

Довгоочікувана подія відбулася сьогодні для захисників Вітчизни – людей, які завжди готові прийти на допомогу, захистити свій народ, зберегти цілісність кордонів рідної України.

Відповідно до Державної програми забезпечення житлом військовослужбовців Міністерство оборони України придбало 27 квартир. 14 з них – для родин військовослужбовців Чернігівського гарнізону.

Саме ці 14 військовослужбовців отримали ордери на квартири. З цією подією їх привітали заступник голови облдержадміністрації Костянтин Лубенцов, голова обласної ради Микола Звєрєв, директор Департаменту капітального будівництва Міністерства оборони України Лариса Храмченко, начальник Чернігівського гарнізону Костянтин Нікулін, архиєпископ Чернігівський та Новгород-Сіверський Амвросій.

По закінченню заходу журналісти запитували у керівництва області та представників Міноборони коли і в який спосіб будуть забезпечені житлом сім’ї чернігівців, загиблих в АТО.

За інформацією представників Чернігівського гарнізону, решта 13 квартир буде розподілена між військослужбовцями та членами родин загиблих.

– В першу чергу житло мають отримати родини тих загиблих військовослужбовців, які потребують негайного поліпшення житлових умов. Жодна така сім’я не буде залишена напризволяще. Якщо потрібно, ми будемо звертатися до Міністерства оборони України, до інших центральних органів влади для вирішення цього питання,- підкреслює Володимир Івашко.



Прес-служба облдержадміністрації