back

15-08-2014 10:39



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2014 року №
м.Чернігів






Про встановлення плати за участь
у конкурсі з перевезення пасажирів
на міжміських та приміських
внутрішньообласних автобусних маршрутах
загального користування

Відповідно до статті 46 Закону України «Про автомобільний транспорт»:

1. Встановити плату за участь у конкурсі з перевезення пасажирів на міжміських та приміських внутрішньообласних автобусних маршрутах загального користування у розмірі 1800,00 гривень.

2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 27 січня 2009 року № 18 «Про встановлення плати за участь у конкурсі на автобусних маршрутах загального користування», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 11 лютого 2009 року за № 6/735.

3. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (Подорван А.Ф.) забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

4. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.


             
Голова обласної
    державної адміністрації
 В.О.Івашко

  • «Аналіз регуляторного впливу до проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про встановлення плати за участь у конкурсі з перевезення пасажирів на міжміських та приміських внутрішньообласних автобусних маршрутах загального користування»

  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода