back

Володимир Івашко: Святкування буде патріотичним, але без видовищно-розважальних заходів

14-08-2014 | 12:40

Область готується до проведення заходів з нагоди 23-ї річниці незалежності України та Дня Державного прапора. До Чернігівської облдержадміністрації надходить багато пропозицій щодо програми проведення свят. Уже відбулося засідання організаційного комітету, де обговорили цьогорічні особливості відзначення:

— Річниця Незалежності України і День Державного прапора, на мою думку, одні з найпатріотичніших свят. З метою консолідації суспільства навколо ідей державності та соборності України в області відбудуться певні заходи, але їх видовищно-розважальна частина буде відсутня або максимально скорочена. Наприклад, відмінено урочисту ходу від центру міста до Центрального парку культури і відпочинку, де цьогоріч відбудеться частина програми. Думаю, не варто проводити і феєрверк, — каже голова облдержадміністрація Володимир Івашко.

Також очільник області звернувся до всіх конфесій з пропозицією провести вранці, 24 серпня, молебні за мир і спокій в Україні.

— Запрошуємо долучитися до заходів з нагоди 23-ї річниці незалежності України і переселенців з окупованих територій та зі сходу України, які зараз перебувають у нашій області, — наголошує голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА