back

Вітання з Днем фізкультури і спорту

10-09-2010 | 08:05

Шановні спортсмени, тренери, організатори та учасники фізкультурно-спортивного руху області !

Прийміть щирі вітання зі святом здоров’я, сили, краси та мужності – Днем фізичної культури і спорту України!

У переліку вагомих здобутків Чернігівщини видатне місце займають спортивні досягнення наших атлетів.

Велика подяка спортсменам, тренерам, фахівцям та організаторам фізкультурно-спортивного руху – усім, хто доклав чимало зусиль, майстерності і вміння, аби наш поліський край був гідно представлений на найпрестижніших міжнародних змаганнях. Глибока шана тим, хто зробив особистий внесок у справу ствердження України в міжнародній спільноті, поповнив скарбницю надбань вітчизняного та світового спорту високими спортивними результатами, сприяв залученню до його лав великої кількості нових прихильників.

Впевнений, що фізична культура і спорт будуть і надалі міцним підґрунтям та вагомою запорукою формування здорового покоління, підвищення фізичного та духовного гарту дітей і молоді, зміцнення здоров’я населення Чернігівщини і, зрештою, досягнення нових спортивних звершень та перемог.

Бажаю Вам міцного здоров’я, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, особистого щастя і благополуччя, плідної праці та успіхів у всіх ваших починаннях на славу рідного краю, в ім’я побудови нової України !

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко