back

Вітання до Дня журналіста

03-06-2011 | 08:25

Шановна журналістська громадо !

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем журналіста усіх, хто обрав справою свого життя неспокійну, нелегку, але вкрай необхідну суспільству журналістську роботу.

Завдяки вашому самовідданому служінню обраній справі, таланту і професійності літопис нашого краю поповнюється яскравими сторінками про видатні події, цікавих людей, які щоденною працею вибудовують краще майбутнє своєї держави.

Реалії сьогодення ставлять перед нами нові завдання.

З набранням чинності Закону України «Про доступ до публічної інформації» стосунки влади і засобів масової інформації мають вийти на якісно новий рівень відкритості та прозорості.

Зважаючи на це, сьогодні, як ніколи, важливою є ваша роль у формуванні громадської думки, у підтримці конструктивного діалогу між владою та громадою, донесенні до людей достовірної, об’єктивної інформації.

Переконані, що ваші турбота про благополуччя рідного краю, професіоналізм та чітка громадянська позиція й надалі сприятимуть розвитку інформаційного простору Чернігівщини.

Вже традиційно ознакою журналістського свята на Чернігівщині є фестиваль «Золотий передзвін Придесення», який цьогоріч присвячено 20-річному ювілею незалежності України. Щороку цей форум збирає кращих працівників інформаційної галузі області, збагачує їх новим досвідом та відкриває простір до нових пошуків і знахідок. Тож нехай і нинішня зустріч, професійне спілкування сприятимуть зростанню журналістської майстерності, додадуть творчого натхнення для реалізації нових цікавих проектів.

Щиро зичимо усьому журналістському загалу Чернігівщини добра і здоров’я, затишку і злагоди в родинах, успіхів на ниві розвитку інформаційного простору на благо України та рідного краю.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник