back

Підписано Меморандум про співробітництво

21-09-2010 | 16:34

21 вересня між Чернігівською обласною державною адміністрацією та суб'єктами аптечної мережевої роздрібної торгівлі підписано Меморандум про співробітництво.

Як зазначив голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, підставою для розробки цього спільного документу стала потреба, врешті решт, надати оцінку тенденціям і проблемам, які хвилюють сьогодні як учасників фармацевтичного ринку, так і жителів області. Але головна мета його підписання – створення платформи для напрацювання компромісних рішень і здійснення спільних кроків щодо поліпшення цінової ситуації на ринку лікарських засобів у нашому регіоні.

Питання якісних та доступних ліків є одним з найболючіших для громадян України, зокрема, і для населення Чернігівської області. Особливо чутливі до цієї проблеми мешканці сільських населених пунктів та міст районного значення.

Керівник області висловив переконання, що лише у партнерській взаємодії влади та бізнесу зможемо успішно вирішити ці питання, що забезпечить безконфліктний перехід на новий рівень розвитку фармацевтичного ринку в області.

«Сьогоднішнє підписання Меморандуму про співробітництво – це крок на зустріч людям та, певною мірою, підготовка до сезонних спалахів інфекційних захворювань.

Віримо, що наслідком нашої плідної співпраці стане забезпечення населення найбільш споживаними лікарськими засобами і виробами медичного призначення, а також стабілізація цінової ситуації на фармацевтичному ринку області», - наголосив Володимир Хоменко.







Прес-служба облдержадміністрації