back

Вдалий виступ команди картингістів з Чернігівщини на Кубку України

06-08-2014 | 11:33

З 17 по 20 липня в Полтаві відбувся ІV етап Кубку України у національних класах картів V етапу Трофею «Ротакс Моджо Макс Челендж Україна 2014 року» з картингу та ІІІ етап Трофею України (Центральний регіон).

На полтавському картодромі зібралися спортсмени із Дніпродзержинська, Дніпропетровська, Кам’янця-Подільського, Києва, Кіровограда, Львова, Полтави і Чернігова.

Команда Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді у складі шести спортсменів була заявлена у класах: «Популярний», «Піонер -Н- міні», « Rotax Max Mini». За підсумками змагань у фінальному заїзді у класі картів «Популярний» вихованці ЧОЦНТТУМ продемонстрували справжню жагу до перемоги та найвищий клас водіння.

Перше місце здобув кандидат у майстри спорту, керівник гуртка картингу Олександр Кравченко, друге – кандидат у майстри спорту Ігор Лупін, третє – кандидат у майстри спорту Максим Кулік.

Гідно виступили і наймолодші члени команди. У класі картів «Піонер – Н – міні» Бараненко Гліб посів почесне ІІІ, а Фаткулін Тимофій – ІV місце.

Гошко Микита у фінальному заїзді класу картів «Rotax Max Mini» здобув V місце.


За повідомленням
Управління освіти і науки
облдержадміністрації