back

Голова облдержадміністрації відвідав санаторій-профілакторій обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

11-11-2010 | 14:09

11 листопада голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко відвідав санаторій-профілакторій обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, який у вересні 2010 року прийняв своїх перших відвідувачів – слухачів курсів інституту.

Володимир Хоменко оглянув лікувальні кабінети та їдальню, кімнати для проживання, поспілкувався з педагогами навчальних закладів області, які на даний час перебувають у санаторії-профілакторії.

Тривалість стаціонарного лікування тут становить 18 – 21 день.

Лікувальна база санаторію-профілакторію складається з кабінетів електросвітлолікування, теплолікування, інгаляторію, кабінету СВЧ – терапії, лазеротерапії, кабінетів масажу, процедурного, стоматологічного, фізіотерапії, бані-сауни з басейном, лікувальних душів, лікувальної фізкультури, тренажерного залу, психотерапії.

На думку керівника області, створення санаторію-профілакторію на базі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К. Д.Ушинського є виваженим і цілеспрямованим кроком для поєднання в одне ціле питання підвищення кваліфікації та оздоровлення вчителя. Володимир Хоменко подякував управлінню освіти і науки облдержадміністрації та обласному відділенню Фонду соціального страхування за спільну і злагоджену роботу щодо успішного функціонування закладу і пообіцяв з боку влади підтримку і допомогу у подальшому розвитку діяльності санаторію-профілакторію.
















Прес-служба облдержадміністрації