back

Засідання робочої групи з оптимізації мережі закладів охорони здоров’я

23-03-2011 | 17:06

23 березня заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко провів засідання тимчасової робочої групи «Реформування гуманітарної сфери» Регіонального комітету з економічних реформ, до складу якої входять керівники закладів охорони здоров’я. На засіданні йшлося про оптимізацію мережі охорони здоров’я області.

Робоча група обговорила опрацьовані напрямки з оптимізації мережі медичних закладів у рамках Чернігівського госпітального округу. Пропозиції та проблемні питання, які виникали під час обговорення будуть враховані при складанні відповідних графіків.

Під час відвертого діалогу Віктор Тканко наголошував на необхідності проведення обговорення, інформування населення області про реальні потреби медичних закладів, фаховий рівень надання медичних послуг людям тощо. Для цього до розмов за «круглим столом» на телебаченні необхідно залучати лікарів і пацієнтів, працівників медичних закладів і науковців. Жителі області мають право знати, читати зі шпальт газет про те, якими будуть госпітальні округи. Зокрема, Чернігівський. За словами заступника голови облдержадміністрації, оптимізація має наблизити медичну допомогу до населення і поліпшити якість надання медичних послуг.



Управління у справах преси та інформації
облдержадміністрації