back

Утворено Національну раду реформ – Указ Президента

24-07-2014 | 09:16

Президент України утворив Національну раду реформ. Указ №614/2014 «Про забезпечення провадження єдиної державної політики реформ в Україні» визначає, що новий орган матиме Виконавчий комітет реформ та Дорадчу раду реформ. Його головною метою визначено стратегічне планування, узгодження позицій щодо впровадження в Україні єдиної державної політики реформ та їх реалізації.

Головою Національної ради реформ є Президент України. До її складу входять: Голова Верховної Ради України (за згодою), Прем'єр-міністр України та інші члени Кабінету Міністрів України, які очолюють міністерства, - за погодженням із Прем'єр-міністром України, а також за згодою: Голова Національного банку України, голови комітетів Верховної Ради України, чотири представники від громадських об'єднань, представник Дорадчої ради реформ.

Директором Виконавчого комітету реформ призначено Шимківа Дмитра Анатолійовича, заступника Глави Адміністрації Президента України.

Виконавчому комітету реформ у тримісячний термін належить підготувати до розгляду проект Стратегії сталого розвитку України до 2020 року.


Прес-служба Президента України