back

Чернігівський промислово-економічний коледж розширюється

23-07-2014 | 16:19

Питання передачі в оренду приміщення колишнього Чернігівського ліцею хімічної промисловості обговорили учасники виїзної наради, яка відбулась 23 липня під керівництвом заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Сергія Журмана.

За інформацією, начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолія Заліського, приміщення колишнього училища хімічної промисловості знаходиться на балансі Чернігівського професійного будівельного ліцею. У минулому році з метою ефективного використання коштів було об’єднано 18-те та 1-е професійно - технічні училища. У результаті цього вивільнилося приміщення, яке на сьогодні взяв в оренду Чернігівський промислово-економічний коледж Київського національного університету технологій та дизайну.

- Вже минуло три роки, як ми увійшли до складу університету, як відокремлений структурний підрозділ. Для проведення навчального процесу нам необхідні додаткові площі. На сьогоднішній день ми оформили оренду цього приміщення строком на 4 роки. Тут є спортивна зала, їдальня, велика актова зала та багато аудиторій для занять, - говорить директор Чернігівського промислово-економічного коледжу Олексій Гайдей.

Але, за його словами, приміщення потребує не тільки профілактичного, а й капітального ремонту. Про це свідчить дефектний акт, складений комісією коледжу. Приблизні вкладення в ремонт складуть понад 2 мільйони гривень.

- Ми звернулись до обласної державної адміністрації, Управління освіти і науки облдержадміністрації вирішити питання передачі даного приміщення на баланс нашого навчального закладу, - підкреслює директор Чернігівського промислово-економічного коледжу.

У самому ж приміщенні на сьогодні активно ведуться ремонті роботи, аби встигнути підготувати його до нового навчального року.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації