back

Забезпечувати якісне оздоровлення і відпочинок та вболівати за кожну дитину – Сергій Журман

23-07-2014 | 11:28

Забезпечити безпеку дітей у закладах оздоровлення та відпочинку, у тому числі дотримання вимог санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режиму, протипожежної безпеки та правил охорони життя людей на водних об’єктах і охорони праці. Такі завдання поставив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Журман керівникам районів та міжвідомчих районних і міських комісій з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей 23 липня під час селекторної наради.

- Я застерігаю всіх забезпечувати якісне оздоровлення і відпочинок та вболівати за кожну дитину, - підкреслив він.

Інформуючи про хід оздоровчої кампанії в області, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Оксана Сердюк зазначила, що на сьогодні вже близько половини дітей Чернігівщини відпочили та оздоровилися. Оздоровчі та відпочинкові послуги надано 73% дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У порівнянні з минулим роком вдалося оздоровити більше дітей і це свідчить про те, що область таки впорається з взятими зобов’язаннями, і цьогоріч охопить відпочинковими та оздоровчими послугами більше чернігівських дітлахів.

А щоб відпочинок для них був корисним, веселим, змістовним і безпечним, на сьогоднішньому селекторі службовці проаналізували ситуацію з оздоровлення у розрізі кожного району та міста, обговорили проблемні питання та шукали спільні шляхи їх вирішення.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації