back

Попередити нещасні випадки при проведенні збиральних робіт

23-07-2014 | 09:43

З метою недопущення нещасних випадків під час проведення збирання врожаю фахівцями Державної інспекції сільського господарства в Чернігівській області на базі комунального навчального закладу «Чернігівський обласний навчально-виробничий центр» проведено навчання та перевірка знань з питань електробезпеки спеціалістів агропромислового комплексу Щорського району.

У навчанні взяли участь представники територіальних органів Держсільгоспінспекції, Держгірпромнагляду, Держенергонагляду, управління агропромислового розвитку Щорської райдержадміністрації.

Під час навчання слухачі отримали необхідну інформацію щодо дотримання вимог безпеки та охорони праці під час польових робіт, звернуто увагу на проведення навчання та інструктажів з охорони праці, пожежної безпеки та електробезпеки безпосередньо в господарствах та відповідальність посадових осіб за невиконання вимог нормативно-правових актів з охорони праці.

Загалом з початку року такі навчання проведено у 8 районах області, під час яких було навчено близько 700 керівників, спеціалістів з охорони праці, членів постійно-діючих комісій та інших працівників аграрного сектору області.


За інформацією
Державної інспекції
сільського господарства
в Чернігівській області