back

Вітання з Днем незалежності України

23-08-2010 | 15:46

Шановні земляки !

Щиро вітаємо вас з найголовнішим святом нашої держави – Днем незалежності України.

У житті кожної нації є події, які визначають її місце в світовому просторі та шляхи подальшого розвитку. 19 років тому проголошення незалежності стало закономірним завершенням довгого і тернистого шляху, який здолав народ України, до самоствердження та здобуття свого права на свободу. Поява суверенної української держави стала могутнім стимулом для єднання світового українства навколо ідей демократії та національної свідомості.

Майже 20-річний шлях розбудови нашої держави переконує, що незалежність – це не лише можливість самостійно обирати орієнтири, але й обов’язок бути відповідальним за свій вибір, готовність до самовідданої роботи на благо своєї країни.

Принципи громадянського суспільства та демократії ставлять на чільне місце повагу до інтересів усіх членів суспільства, потребуючи натомість відповідальності кожного громадянина за те, що відбувається в державі.

Саме тому, наголошуючи на потребі реформування країни, Президент України В.Ф.Янукович у Посланні до українського народу визначив головним завданням повернути людям їх віру у сильну, розвинуту і сучасну Україну, де кожен відчуває себе активним учасником національного розвитку.

Тож сьогодні наше завдання – старанно працювати заради відновлення довіри людей до влади, покращення добробуту кожної родини. Патріотизм, активна життєва позиція, наполеглива повсякденна праця стануть запорукою нашого щасливого майбутнього.

З нагоди свята бажаємо жителям Чернігово-Сіверського краю міцного здоров’я, щастя і злагоди, нових здобутків заради миру й добробуту в нашому спільному домі.

Голова обласної
державної адміністрації
В.М. Хоменко
Голова обласної ради
Н.А.Романова