back

Голова облдержадміністрації Володимир Хоменко взяв участь у відкритті заводу ТОВ «Пласт-Бокс Україна»

01-09-2011 | 17:14

1 вересня у Чернігові відбулося урочисте відкриття нового заводу ТОВ «Пласт-Бокс Україна», участь у якому взяли голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, Президент компанії Гжегож Павлак, виконавчий директор Тетяна Будьонна, Представник Посольства республіки Польща в Україні Михал Фаленьчик, Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

У своєму вітальному слові Володимир Хоменко подякував за співпрацю керівництву компанії «Пласт-Бокс Україна», будівельникам і всім причетним до появи заводу у Чернігові.

Таку плідну співпрацю польської та української сторін керівник області назвав яскравим свідченням створення комфортних умов для перебування іноземного капіталу на теренах області та висловив надію на те, що приклад цього підприємства дасть поштовх для подальших плодотворних стосунків із закордонними партнерами.

«Відкриття цього заводу – це конкретне втілення в регіоні Програми Президента України по реформуванню нашого економічного сектору» - наголосив Володимир Хоменко.

Після урочистого перерізання стрічки, почесні гості оглянули виробництво.

Довідка. Фірма “Пласт-Бокс Україна” – це сучасне виробництво, що динамічно розвивається. Основними напрямами роботи є виробництво ящиків для м’яса, риби, овочів тощо. Продукція, що виготовляється з пластику з високою функціональністю, використовується як універсальна упаковка у хімічній та продовольчій галузях. Високу якість продукції гарантують впровадження сучасних технологій, використання сировини найвищої якості.

Серед споживачів продукції – як відомі в Україні виробники лакофарбової продукції – ТОВ “Тіккуріла”, “Колор Пак”, ЗАТ “Поліфарб Україна”, так і підприємства харчової промисловості: АТ “Чумак”, “Миронівський хлібопродукт”, “Глобинський м’ясокомбінат”, “Ясен”, “Чернігівський молокозавод”, “Чернігівриба”, “Щорський завод продтоварів” та інші.

Крім того, продукція заводу експортується до країн ближнього зарубіжжя: Росії, Молдови, Білорусі.

Ділянка для будівництва нового заводу в Чернігові, площа якої складає 3 га, була придбана у квітні 2008 року.

Загальна вартість будівництва складає 48 млн.грн: очікується, що за рахунок виробництва широкого асортименту товару, ця сума повернеться щонайбільше через 7 років.

На даний момент потужність заводу складає 250 тонн сировини за місяць, до кінця року планується збільшити виробництво до 300 тонн.

На заводі «Пласт-Бокс Україна» працює 75 чоловік. Найближчим часом планується зростання зайнятості на заводі до 80, а протягом наступних 3 років – до 100 робочих місць.
































Прес-служба облдержадміністрації