back

Голова облдержадміністрації: соціальне житло має бути передано людям

10-07-2014 | 16:03

Голова облдержадміністрації Володимир Івашко доручив вжити всіх можливих заходів для якнайшвидшого вирішення питання передачі квартир, придбаних за соціальними програмами для інвалідів війни та воїнів-інтернаціоналістів.

Минулого року за кошти бюджету, передбачені на виконання соціальних програм, було придбано шість квартир в обласному центрі: три двокімнатні — у ПАТ «БК “Домобудівник”», дві однокімнатні квартири у ТОВ «РАСТ» та двокімнатну квартиру у ДП «УкрСіверБуд».

Як стверджують у міськраді Чернігова, питання передачі квартир у комунальну власність готові розглянути на найближчій сесії, запланованій на кінець липня. Та для цього необхідно мати повний пакет документів від забудовників. Проте будівельні компанії не квапляться розлучитися зі збудованим житлом. Попри те, що всі встановлені договорами терміни вже спливли, документи на соціальне житло ще й досі не передані до відповідної комісії міської ради.

Тому голова облдержадміністрації доручив Департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва тримати це питання під посиленим контролем і докласти всіх зусиль для того, аби соціальне житло якнайшвидше було передано людям, що гостро його потребують.


Доручення голови обласної державної адміністрації
щодо вирішення питання забезпечення житлом в рамках соціальних програм


Прес-служба облдержадміністрації