back

Дитячий табір "Дружба" запрошує дітей на оздоровлення!

10-07-2014 | 08:04

Чернігівська міська виконавча дирекція обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності пропонує оздоровити дітей у дитячому закладі "Дружба" (м. Чернігів).

Заклад має статус відділення дитячого оздоровлення санаторного типу і знаходиться у складі міської лікарні №1. Діти у таборі забезпечені п’ятиразовим збалансованим харчуванням, отримують лікувальні або профілактичні процедури, проводиться змістовний відпочинок (спорт, робота гуртків і клубів, дискотеки), функціонує басейн.

Зміни: з 14.07.2014 та з 07.08.2014, термін перебування - 21 день.

Путівки видаються безкоштовно в дитячих поліклінічних відділеннях за місцем обліку дитини.

Фінансування путівки здійснюється на підставі заявки на часткове фінансування, заповненої за основним місцем роботи одного із батьків.

Слід зауважити, що за кошти Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в період літніх шкільних канікул дитина може отримати оздоровлення двічі як за основним місцем роботи батька так і за місцем роботи матері.

За більш детальною інформацією звертатися за адресою: м. Чернігів, вул. Музикальна, 1-А або за телефонами: 678-236, 662-040.


Чернігівська міська виконавча дирекція
обласного відділення Фонду соціального
страхування з тимчасової втрати