back

На Коропщині пройшов традиційний Миколаївський ярмарок

02-08-2010 | 10:36

31 липня в смт.Короп відбулося урочисте відкриття десятого традиційного Миколаївського ярмарку, в якому взяли участь заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець, голова райдержадміністрації Володимир Бригинець, голова районної ради Володимир Куніцин, голова Коропської селищної ради Микола Белан, заступник голови обласної ради Олег Обушний, Надзвичайний та Повноважний посол України, депутат обласної ради Петро Шаповал та інші.

Миколаївський ярмарок - це відродження славних українських традицій, яке втілюється у величному театралізованому дійстві. Минуле і сучасне зливаються в яскравій феєрії. Тут можна зустрітися з історичними особами, пірнути у вир старовини, заслухатися піснями, замилуватись танцями, познайомитися з давніми ремеслами і витворами золотих рук сьогоднішніх умільців народного та декоративно-прикладного мистецтва.

Цього року у ярмарковому містечку були представлені вироби майстрів народної творчості, скульпторів, художників, зразки кулінарного мистецтва.

Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації
Фото: Валентин Ворбей