back

Свято дружби у позаміському оздоровчому таборі «Зміна»

09-07-2014 | 10:11

8 липня у позаміському оздоровчому таборі «Зміна», де оздоровлюються вихованці інтернатних закладів, було гамірно та весело, адже у гості до юних козачат приїхали учасники обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей Чернігівської області.

Завітали на дитяче свято і почесні гості: заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Сергій Журман та заступник начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький.

Під час святкової програми, яка проходила під патріотичним гаслом «За єдину Україну», вихованці літньої школи продемонстрували оригінальний флешмоб, в якому вони ознайомили присутніх зі своїм інтелектуальним життям та дозвіллям у стінах закладу та висловили власні враження від перебування у школі.

У свою чергу козацький кіш «Зміна» підготував не менш цікаву музично-танцювальну презентацію табору та талантів його юних мешканців.

Звертаючись до присутніх, Сергій Журман висловив вдячність дітям та їх наставникам за майстерні виступи, які продемонстрували всю сутність літньої школи та засвідчили велику творчу підготовку і старання дітей з табору «Зміна».

- Я сподіваюсь, що у майбутньому ви станете великими людьми, здобудете омріяну професію і з гордістю підете у доросле життя, а згадки про табір «Зміна» та літню школу назавжди залишаться у вашому серці, - зазначив заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації. Він також висловив слова вдячності наставникам молоді за особливу увагу і турботу до вихованців інтернатних закладів, які перебувають у таборі «Зміна».

Наостанок заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації побажав дітям впевнено дивитись у майбутнє, чітко іти до своєї мети і досягати успіху.


За інформацією
Управління освіти і науки
облдержадміністрації